Στην DATAWIZARD πραγματοποιούμε μελέτη μηχανογράφησης μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων με σκοπό να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση, είτε με έτοιμα προγράμματα είτε με custom,που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας.

Ως επίσημος αντιπρόσωπος της UNISOFT σας παρέχουμε συστήματα αξιοποίησης επιχειρησιακών πόρων, κατάλληλα σχεδιασμένα για να απαντούν στις επιχειρηματικές ανάγκες όλων επιχειρήσεων με τις εφαρμογές ATLANTIS, ΚΕΦΑΛΑΙΟ και την ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥΙΤΑ. Σας δίνουμε την δυνατότητα να έχετε πλήρη διαχείριση και εικόνα της εταιρίας σας από την αποθήκη , τις αγορές και τις πωλήσεις, τους συναλλασσόμενους, τα χρηματοοικονομικά μέχρι και μεγάλο πλήθος πληροφοριακών και οικονομικών εκτυπώσεων.

Στην εταιρία μας, έχουμε την δυνατότητα και την τεχνογνωσία να δημιουργήσουμε CUSTOM ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, τα οποία θα είναι σχεδιασμένα για την δική σας επιχείρηση με βάση τις δικές σας ανάγκες.

ATLANTIS ERP

Ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα για μεγάλες εμπορικές & βιομηχανικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών και οργανισμούς ιδιωτικού & δημοσίου τομέα.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Το πλέον ολοκληρωμένο ελληνικό πρόγραμμα διαχείρισης εμπορικών και οικονομικών συναλλαγών.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥΙΤΑ

Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης λογιστικών γραφείων.